raskachio sam danas onaj ventil za ler gas .. kako god da se zove .. i nashtelovao leptir .. i auto radi milina .. a promenio sam i MAF .. radi .. ne gasi se ide .. i ne troshi vishe 30 litara ..
na trapovima sredjeno sve(onaj amortizer shto mi ostao) osim lezhaja koji se ponovo chuje ..
menjano ulje
grejanje radi ponovo/ischupana klima
pao je i laki styling .. migavac prefarban u crveno i zamenjena pozicija migavca i rikverc svetla .. tako da sad imam crveni rikverc i beli migavac sa zhutom sijalicom ..
...
ah da .. i legla centralna na daljinac
ako bog da sretje sutra lezhe i fenitj (T3).. koji je krenuo iz shvedsku za nekoga ali je na kraju zavrshio u servisu nekim chudom paaa
i tako
gledao sam dizne .. ali suvishe su prljave da bih razaznao boju ...
mada mi deluju kao krem neka boja .. nije ona tamna braon nije ni crvena .. bem li ga ..
MAF je 005 a ne 105 lapsus ... nashao sam normalan to sad radi sve vr ..
mada mi i dalje deluje da pali malo kasnije .. netje bash iz prve ..
otje samo ujutru .. na pola kljucha .. posle toga u toku dana treba mu sec dva ... mada me i alnaser zeza malo ..
bla blabla
jedva chekam T3
shta tju kad sam baxuz ..
ali eo od jutros se malo smirio ..
nije crko potpuno ..
na leru radi relativno mirno .. oko 0.9K obrtaja .. ali neravnomerno .. i tek kad se malo zagreje .. do tada se gasi ..
bedak je shto preko 3.5K obrtaja cima auto jer meri pogreshno protok vazduha .. a samim tim nema goriva dovoljno u trenutku .. (neka moja teoriJa)
i troshi oko 15L trenutno ...
glupi MAF ..
Comment